Jumbo Visma Ready2Race

maandag 1 augustus 2022

Sta jij ook aan de start??

LET OP INSCHRIJVEN KAN ALLEEN NOG IN HET ATIK STADION OP MAANDAG 1 AUGUSTUS

Ooit is Mathieu van de Poel ook op een gewone fiets onder aan de ladder begonnen

In samenwerking met Jumbo Visma Ready to race bieden wij de mogelijkheid voor jullie om te ervaren wat het is om als renner op De Draai te rijden. Wil jij je meten met je leeftijdgenoten op het parcours van de Draai van de Kaai en aan onze Beroepsrenners uit de Tour een handtekening vragen, grijp nu je kans en beleef deze ervaring op maandag 1 augustus.

PROGRAMMA:
13:30 uur    Aanmelden en afhalen van rugnummer en eventueel helm terrein bij de Distel

14:00 uur   Start jeugdcategorie van  7 en 8 jaar wedstrijd over 1 ronde
14:15 uur  Start jeugdcategorie van  9 en 10 jaar wedstrijd over 2 ronden
14:30 uur Start jeugdcategorie van  11 en 12 jaar wedstrijd over 2 ronden
14:45 uur Huldigingen en prijsuitreiking van  alle categorieën

Op de dag zelf inschrijven in het Atik(Herstaco) stadion,waarna je dooeverwezen wordt naar de Distel

Ben jij er klaar voor en wil jij deze ervaring niet missen, meld je aan!!

Toegang:
Toegang tot parcours verkrijg je door deelname formulier te laten zien aan de kassa. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis evenals 2 ouders. Voor oudere broers of zussen dan 12 jaar kan een kaartje kopen aan de kassa voor € 5,00 met vertoon van onze kortingsbrief.

Wij adviseren om langs de kassapost aan de Frijterslaan te gaan omdat dat de kortste en rustigste toegang is naar Distelterrein.

Door deel te nemen aan één van de wedstrijden doe je automatisch mee aan Het Talent van Roosendaal en je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de Dikke Banden Race op 19 augustus in de Jaarbeurs in Utrecht.
De organisatoren geven de uitslag door en de tussenstand zal gedeeld worden via de facebookpagina van de Roosendaalse Wielerzomer. Zo kan je zien of jij en je vrienden goed bezig zijn. De einduitslag wordt bepaald op de Finaledag.

De Finaledag en de Vueltadag worden georganiseerd door het Wielerplatform en hiervoor kan je ook inschrijven via: www.bezoek-roosendaal.nl/talent.